Talviliikuntakamppeiden ja perennojen vaihtotapahtuma Vihtijärven kirpparilla

Talviliikuntakamppeiden ja perennojen vaihtotapahtuma Vihtijärven kirpparilla featured image
Event date 01.10.2022 - 01.10.2022
Event time 13:00 - 16:00
Event location Vihtijärven kirpputori ja pihapiiri
City virtual
Event organiser Vihtijärven kyläyhdistys ry

Vihtijärven kirpputori on jo sulkeutunut kesän osalta, mutta avaa taas osittain ovensa tuokioksi lauantaina 1. lokakuuta. Teemana tällä kertaa on talviurheiluvälineiden kierrätys ja perennat.
Kolua siis varastoistasi tarpeettomaksi jääneet sukset, monot, luistimet, pulkat, liukurit, kelkat ja lumikengät ja tuo ne kirpputorille. Vastaavasti, jos tiedät tarvitsevasi kyseisiä välineitä, tule katsomaan ja sovittamaan itsellesi sopivat talviliikuntakamppeet.

Syksy on hyvä aika istuttaa pihakasveja niin pitkään kunnes maa on jäässä. Jos kukkapenkkisi on tullut liian ahtaaksi jollekin perennalle, tuo se/ne kirpputorille (ei kiitos, jos tiedät niissä piileksivän etanoita). Kirpputori ottaa mielellään myös vastaan uuteen pergolaan sopivia köynnöskasveja, kuten humalaa, villiviiniä tai vaikkapa tuoksuköynnöskuusamaa.

Myös pienimuotoinen kyläkahvila on avoinna klo 13–16. Tarjolla on kahvin lisäksi levypiirakkaa ja grillimakkaraa sopuhintaan.

Vinkki: itsestä ja omasta fyysisestä kunnosta huolehtiminen on kestävää kehitystä. Lauantaina 1.10. on myös mahdollisuus talkoilla frisbeegolfradan rakentamispuuhassa. Kiinnostuitko? Ota yhteys 041 503 1512/Antti.

Back to top of page